Speech Recognition

Discussion in 'General Discussion' started by jcrom, May 6, 2014.

  1. jcrom

    jcrom

    Joined:
    May 6, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Why do I no longer see the speech recognition bar at the top of my screen with the microphone icon when I click to start voice recognition? I have gone through the microphone set-up and speech tutorials.
     
    jcrom, May 6, 2014
    #1
    1. Advertisements

  2. jcrom

    davidhk129

    Joined:
    Sep 8, 2013
    Messages:
    399
    Likes Received:
    35
    If this problem is recent, and if you do remember a date when the speech bar was present at the top, then do a system restore.
    Pick a date when speech bar was present as your restore point.
    If you need instructions on running system restore, please post back.
     
    davidhk129, May 6, 2014
    #2
    1. Advertisements

  3. jcrom

    jcrom

    Joined:
    May 6, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    OK, please instruct on running system restore. I know just enough to make a mess. Thanks for replying.
     
    jcrom, May 15, 2014
    #3
  4. jcrom

    davidhk129

    Joined:
    Sep 8, 2013
    Messages:
    399
    Likes Received:
    35
    davidhk129, May 16, 2014
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Similar Threads
Loading...